Projecte Nous Usos

El projecte pretén dotar d’una sèrie d’espais per tal d’oferir més serveis a la comunitat. Aquest projecte es centra en l’aprofitament dels equipaments públics, en aquest cas de les d’espais municipals, dels petits municipis com a locals socials, o altres, per oferir un servei multifuncional d’assitència a la comunitat. Un possible ventall de nous serveis que se li poden atorgar a aquest espai són: serveis d’activitats i d’oci per la gent gran, centre de recursos municipal, centre de formació per adults i empreses, tallers, educació no formal, centre de noves tecnològies, centre amb accés a internet,… La unificació de tots aquests serveis en un mateix espai propiciaria la concentració d’activitats necessària per crear diversos llocs de treball a més de dinamitzar culturalment un territori descentralitzat.

En aquest projecte hi estan involucrats els municipis de Pinell, Pinós, Clariana del Cardener i Llobera. Tots ells interessats en crear una xarxa que doni solucions a les situacions que viuen actualment les zones rurals del Solsonès (mancances i dèficit de serveis, adaptació de serveis actuals, adeqüació d’espais en desús,…)

Les entitats que col·laboren en aquest projecte són el Telecentre del Centre Tecnològic i Forestal de Catalunya i l’Associació l’Arada. Tots ells amb seu al Solsonès.

Descarrega’t el projecte complet clicant AQUÍ

El pressupost i el cronograma del projecte es pot consultar a l’àrea de treball.

2 responses to “Projecte Nous Usos

  1. Anem recpilant llibres. De moment una enciclopèdia i diccionaris.

  2. Comencem a gestionar el centre cívic Vila Closa

Deixa un comentari